Info

Is sfeerschepping in liturgie en woonkamer ook uw zorg? En wilt u dat realiseren op een kunstzinnig verantwoorde wijze? Of bent u gewoon op zoek naar een niet alledaagse wenskaart, een cd, een icoon? Zoekt u verfrissende spiritualiteit in een eigentijds boek? Of bent u alleen maar nieuwsgierig naar wat er in een liturgisch centrum zoal te zien is?

Het L.K.D.-centrum staat voor u open, elke dag van 9.15 u tot 11.30 u en van 14.00 u tot 17.15 u, zaterdag van 9.15 u tot 11.30 u en zaterdagnamiddag gesloten, op zon- en feestdagen eveneens gesloten.

Het Liturgisch Kunstapostolaat Dendermonde (L.K.D.) is een uitvloeisel van de Sint-Pieters en Paulusabdij, Vlasmarkt 23, Dendermonde. Het startte reeds in 1932 en is wonderwel meegegroeid met de ontwikkeling in kerk en liturgie tot een modern en volwaardig liturgisch centrum dat tegemoet komt aan vele noden op vlak van liturgie, pastoraal en spiritualiteit.

Kom gerust even langs, de deur staat open in de Dijkstraat 32-34 vlakbij de abdij. Parkeergelegenheid even voorbij Dijkstraat 32-34 (Abdijparking).